Αρχική Σελίδα

Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

    Η Co. εξοπλισμού Railteco Jiangsu, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2012, το οποίο είναι μια επαγγελματική εστίαση κατασκευαστών στα προϊόντα εξοπλισμού μεταφορών ραγών. Το Railteco συμμετέχει κυρίως στο σχέδιο, την παραγωγή, τη συντήρηση, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των προϊόντων εξοπλισμού σιδηροδρόμων, όπως το βαγόνι εμπορευμάτων φορτίου, το επιβατικό αυτοκίνητο (λεωφορείο), τα εξαρτήματα του βαγονιού εμπορευμάτων φορτίου και του επιβατικού αυτοκινήτου, το εσωτερικό λεωφορείων και τα κινητήρια εξαρτήματα.

 

Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

    Η έδρα Railteco που εντοπίζει στη ζώνη οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης, πόλη Zhang Jiagang, επαρχία Jiangsu, είναι αρμόδια για το σχέδιο προϊόντων διαχείρισης ομάδας και εξοπλισμού πυρήνων, την επεξεργασία, την ολοκλήρωση, τον ποιοτικό έλεγχο, τη διαχείριση του προγράμματος και την εργασία πωλήσεων. Το Railteco είναι κύριο δύο υποκαταστημάτων: Το Anhui Railteco εντοπίζει στην πόλη Tongling, επαρχία Anhui, η οποία είναι κυρίως αρμόδια για το σφυρηλατημένο κομμάτι αξόνων και την κατασκευή εξοπλισμού συντήρησης διέλευσης ραγών Το Suzhou Railteco είναι κυρίως αρμόδιο για τη διαχείριση σχεδίου, επεξεργασίας, ολοκλήρωσης και του προγράμματος του συστήματος αυτοματοποίησης σιδηροδρόμων.

 

    Η τοπ Ομάδα Διοίκησης του Railteco ανέπτυξε μια στρατηγική «στο εξωτερικό πρώτου & εσωτερικού πιό πρόσφατου, και βαθμιαία στην αγορά ραγών πόλεων η ρόδα & ο άξονας πρώτα και τα μέρη αργότερα, και βαθμιαία στην πλήρη αγορά οχημάτων,» επιβεβαίωσαν ότι μια επιχειρησιακή πολιτική «της τεχνολογίας είναι ο πυρήνας, η αγορά είναι το guider, η ποιότητα είναι η διαβεβαίωση, η παραγωγή είναι ο βοηθός», εμμένει στην έννοια ανταγωνισμού πυρήνων «της γρήγορης απάντησης, της γρήγορης παράδοσης και της περιεκτικής υπηρεσίας», παίρνοντας πλήρως τη διαχείριση των άριστων επιχειρήσεων ως αναφορά, που χρησιμοποιεί τις προηγμένες διοικητικές μεθόδους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που παίζουν τα πλεονεκτήματα του μηχανισμού ιδιωτικών επιχειρήσεων, που οι ευκαιρίες για τη γρήγορη και σταθερή ανάπτυξη της επιχείρησης.

 

    Το Railteco έχει εγκριθεί ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας το 2015, και η επίσης αποκτημένη πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης της IRIS (διεθνής βιομηχανικά τυποποιημένος σιδηροδρόμων), το πεδίο της πιστοποίησης είναι παραγωγή συνόλων αξόνων και ροδών για τη διέλευση ραγών Το Railteco έχει την πιστοποίηση AAR μ-1003 στο πεδίο των αξόνων A15 κατασκευαστικός, b33-1 Τύπος-κατάλληλο εργαστήριο ροδών - οχήματα φορτίου και b33-5 ρόδες και άξονες που επεξεργάζεται - οχήματα φορτίου Το Railteco έχει λάβει την πιστοποίηση TSI στο πεδίο των αξόνων BA002, των συνόλων ροδών BA004, του βαγονέτου lsd1-Κ Y25 και του βαγονέτου ls1-Κ Y25 Το Railteco έχει λάβει το πιστοποιητικό EN15085 στο πεδίο των βαγονέτων, underframes, του σώματος βαγονιών εμπορευμάτων και του εξοπλισμού φρένων Το Railteco έχει απονείμει το ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS18001: 2007 πιστοποιήσεις, κ.λπ. Railteco πέρασαν επίσης τα προσόντα προμηθευτών από το γερμανικούς πελάτη και Alstom Γαλλία DB. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιχειρηματικής λειτουργίας, Railteco εμμένει πάντα στην εφαρμογή των υψηλότερων διοικητικών προτύπων της βιομηχανίας, συνεχής βελτίωση της εργασίας, συνεχής βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσία, για να φθάσει στη μέγιστη αναζήτηση της ικανοποίησης πελατών.

 

    Είμαστε δεσμευμένοι να χτίσουμε Railteco σε έναν άριστο κατασκευαστή του ιδιωτικού εξοπλισμού ραγών της Κίνας, για να παρέχουμε τα καλύτερες προϊόντα και την υπηρεσία για τη βιομηχανία εξοπλισμού σιδηροδρομικών μεταφορών.

Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : RAILTECO

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400

Ετήσιες πωλήσεις : 48,000,000-50,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις