Αρχική Σελίδα

Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Το Railteco είναι επαγγελματικός κατασκευαστής αξόνων σιδηροδρόμων, έχουμε συνεργαστεί για περισσότερο από δύο έτη και κανένα ποιοτικό πρόβλημα δεν ιδρύθηκε. Πιστεύω ότι Railteco θα είναι πάντα ο συνέταιρος μου μετά από δέκα ή είκοσι έτη.

—— ΚΟΙΛΑΔΑ

Η ανταγωνιστική τιμή και η άριστη υπηρεσία είναι πλεονέκτημα Railteco!

—— DB

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Γραμμή παραγωγής αξόνων

  Το Railteco έχει ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού παραγωγής για το σφυρηλατημένο κομμάτι, τη θερμική επεξεργασία και την κατεργασία, και έχει διαμορφώσει μια πλήρη σύγχρονη γραμμή παραγωγής από τις πρώτες ύλες στους τελειωμένους άξονες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανταποκριθούν σε AAR, το EN, UIC και άλλα κοινά πρότυπα από την ετήσια παραγωγή 30.000 PC. Ο έλεγχος παραγωγής του Railteco των αξόνων αρχίζει από την επαν-επιθεώρηση του χάλυβα αξόνων πρώτης ύλης, που εξασφαλίζει ότι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος καλύπτουν τις απαιτήσεις των προτύπων χρηστών και του εσωτερικού ελέγχου της επιχείρησης (PIC. 1). Μετά από κατάλληλος με τη διαδικασία επαν-επιθεώρησης, το βάρος κάθε κενού υπολογίζεται ακριβώς από το λογισμικό, και το αυτόματο πριόνι ζωνών χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει την τέμνουσα ακρίβεια (PIC. 2).

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Μετά από το σφυρηλατημένο κομμάτι, η ευθυγράμμιση ολοκληρώνεται στην υδραυλική μηχανή αποκατάστασης 4MN (PIC. 3). Μετά από να ισιώσει, ο άξονας εισάγει την πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής θερμικής επεξεργασίας αναστολής συνεχή (PIC. 4), και η θερμική επεξεργασία εκτελείται με την ηλεκτρική θέρμανση. Ολόκληρη η διαδικασία θερμικής επεξεργασίας ολοκληρώνεται από τον έλεγχο συστημάτων. Αυτή η μέθοδος δημιουργεί ένα ομοιόμορφο περιβάλλον θερμοκρασίας για τη θερμική επεξεργασία αξόνων, η οποία εξασφαλίζει αποτελεσματικά την εκτέλεση της διαδικασίας θερμικής επεξεργασίας.

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Αφότου εισάγεται ο δοκιμασμένος άξονας στη διαδικασία κατεργασίας, οι δύο άκρες και κεντρική η τρύπα επεξεργάζονται στη μηχανή από μια double-sided πριονίζοντας μηχανή (PIC. 5) και μια double-sided μηχανή άλεσης (PIC. 6). Μετά από να επεξεργαστεί στη μηχανή, η αξονική υπερηχητική δοκιμή εκτελείται για να εξασφαλίσει ότι η εσωτερική δομή του άξονα καλύπτει τις απαιτήσεις. Το συνολικό μήκος του άξονα και η κεντρική τρύπα καθαρίζονται για να καλύψουν τις απαιτήσεις run-out. Κατόπιν η στροφή αρχίζει, η ακτινωτή υπερηχητική ανίχνευση ρωγμών εκτελείται μετά από να τελειώσει την κατεργασία επιφάνειας αξόνων που πρόκειται περαιτέρω να ελέγξει εάν ο άξονας έχει τις ατέλειες. Μετά από να περάσει την επιθεώρηση, η τρύπα τελών αξόνων υποβάλλεται σε επεξεργασία.

  Προκειμένου να διευκολυνθεί η ανιχνευσιμότητα προϊόντων, ο άξονας θα εισαγάγει τη διαδικασία χαρακτηρισμού σύμφωνα με τα σχετικές πρότυπα και τις απαιτήσεις πελατών. Τα περιοδικά αξόνων, το τόξο μετάβασης και το κάθισμα ροδών θα υποβληθούν σε επεξεργασία από τη CNC αλέθοντας μηχανή. Αφότου ολοκληρώνεται η επεξεργασία, η ανίχνευση ρωγμών επιφάνειας εκτελείται από έναν πλήρως αυτόματο μαγνητικό ανιχνευτή ρωγμών μορίων για να εξασφαλίσει ότι η επιφάνεια είναι απαλλαγμένη από τις ρωγμές. Επιπλέον, Railteco έχει επίσης την εμπειρία εξοπλισμού και διαδικασίας επεξεργασίας των προϊόντων αξόνων με τις ειδικές απαιτήσεις διαδικασίας, όπως το επίστρωμα μολυβδαίνιου (Pic.7), Hawking η τροποποίηση επιφάνειας (Pic.8) και άλλες διαδικασίες.

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • OEM / ODM

  Ρόδα που επεξεργάζεται τη γραμμή στη μηχανή

  Το Railteco έχει λειτουργήσει με το ΧΆΛΥΒΑ μΑ για πολλά χρόνια και ολοκληρώνει συνεταιριστικά τη διαδικασία πραγματοποίησης των ροδών από τις πρώτες ύλες τελειωμένος - προϊόντα. _μΑ ΧΆΛΥΒΑΣ είμαι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής σιδηρόδρομος ρόδα και ρόδα χρησιμοποιώ ατμομηχανή, λεωφορείο και βαγόνι εμπορευμάτων σύμφωνα με Κίνα φυματίωση και άλλος διεθνές πρότυπο όπως AAR, ISO, EN, UIC, BS, JIS, IRS, ГОСТ και KS.

   

  Ο έλεγχος παραγωγής των ροδών αρχίζει από τις πρώτες ύλες. Τα πλινθώματα χάλυβα που χρησιμοποιούνται στις ρόδες μετατρέπονται στη συνεχή ρίψη γύρω από τα πλινθώματα μέσω του μετατροπέα. Το βάρος κάθε τέμνοντος υλικού υπολογίζεται ακριβώς από το σχέδιο διαδικασίας λογισμικού, και η αυτόματη μηχανή πριονιών ζωνών χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει την τέμνουσα ακρίβεια. Το στρογγυλό κατάλυμα θερμαίνεται από έναν συνεχή φούρνο θέρμανσης βρόχων, και μετά από το dephosphorization, εισάγει μια συμπιέζοντας διαδικασία. Ο προσχηματισμός, η διαμόρφωση, το κύλισμα και punching των ροδών πραγματοποιούνται με τη βοήθεια ενός μύλου Τύπου + ροδών διαμόρφωσης + κάμπτοντας μηχανή Τύπου.

   

  Μετά από την καυτή παραμόρφωση, η θερμοκρασία του κενού ροδών δροσίζεται αργά στη θερμοκρασία δωματίου με μια ισόθερμη διαδικασία. Κατόπιν το πλαίσιο αποσβήνεται και μετριάζεται για να αυξήσει τη δύναμη και την ακαμψία της ρόδας.

   

  Ο ΧΆΛΥΒΑΣ μΑ αναλαμβάνει τη φυσική και χημική επιθεώρηση των ροδών. Είναι εξοπλισμένο με τους επαγγελματικούς επιθεωρητές για να εκτελέσει τη φυσική και χημική δοκιμή στις υποβαλλόμενες σε θερμοθεραπεία ρόδες για να εξασφαλίσει ότι τα κατάλληλα προϊόντα εισάγονται στη διαδικασία κατεργασίας.

  Όσον αφορά στη δοκιμή κατάλληλη κυλά, Railteco είναι ευθύνη για τη συνεχή κατεργασία και επιθεώρηση από μια ώριμοι επεξεργαμένος και εξεταστική γραμμή παραγωγής (PIC. 1). Η τραχιά διαδικασία κατεργασίας των κενών ροδών πραγματοποιείται από το CNC κάθετο τόρνο (PIC. 2) για να αφαιρέσει το σφυρηλατημένο επιφάνεια οξειδωμένο μαύρο δέρμα. Μετά από την τραχιά κατεργασία, οι ρόδες θα εξεταστούν από τον πλήρη ανιχνευτή ρωγμών βύθισης υπερηχητικό (PIC. 3) και εισάγετε έπειτα στη διαδικασία λήξης στο διαστατικό κράτος που απαιτείται από το σχέδιο. Σύμφωνα με τις τυποποιημένες απαιτήσεις, η σκληρότητα επιφάνειας των ροδών εξετάζεται από έναν πλήρως αυτόματο ελεγκτή σκληρότητας πορτών ψηφιακής επίδειξης, και οι ρόδες είναι statically ισορροπία που ανιχνεύεται από μια ενιαίος-πλαισιωμένη τοποθετώντας στατική μηχανή ισορροπίας φυγοκεντρικής δύναμης κατακόρυφος (PIC. 4). Με βάση τις απαιτήσεις πελατών, η αυτόματη μηχανή χαρακτηρισμού χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τις κατάλληλες ρόδες για να εξασφαλίσει την ανιχνευσιμότητα των προϊόντων. Τέλος, η επιφάνεια των τελειωμένων ροδών εξετάζεται από τον αυτόματο φθορισμού μαγνητικό ανιχνευτή ρωγμών μορίων (Pic.5) για να μην εξασφαλίσει καμία ρωγμή στην επιφάνεια. Με το ώριμο επαγγελματικό σύστημα MES, η μετάδοση στοιχείων επιθεώρησης φυσικού μεγέθους των ροδών ολοκληρώνεται, και έπειτα οι ρόδες συσκευάζονται για την παράδοση. Επιπλέον, Railteco έχει τον εξοπλισμό και τις ικανότητες για τις ειδικές ρόδες που επεξεργάζονται τις απαιτήσεις όπως η κατεργασία ελαιοτρυπών (PIC. 6), κατεργασία τρυπών πιάτων Ιστού (PIC. 7), και άντεξε (PIC. 8).

   

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

 • Ε & Α

  Τεχνική ομάδα Railteco

  Το Railteco έχει αυτήν την περίοδο πάνω από 100 προσωπικό στην ομάδα Ε&Α τεχνολογίας, στην οποία 20 άνθρωποι με ανώτεροι μηχανικός, 10 άνθρωποι με το διδακτορικό βαθμό, 25 άνθρωποι με το μεταπτυχιακό, το υπόλοιπο είναι προπτυχιακή εκπαίδευση η τεχνική ομάδα μας έχει μια λογική επάνδρωση στους τομείς του κινητήριων σχεδίου σιδηροδρόμων και του υπολογισμού προσομοίωσης, την εφαρμοσμένη μηχανική υλικών μετάλλων, την υλικό σχηματοποίηση και τον έλεγχο, τη μη καταστρεπτική δοκιμή, τον έλεγχο αυτοματοποίησης, το εσωτερικό σχέδιο επιβατικών αυτοκινήτων σιδηροδρόμων, την αστικές επαν-κατασκευή οχημάτων ραγών και τις υπηρεσίες. Εν τω μεταξύ τα μέλη ομάδας μας σε αυτές τις περιοχές έχουν έναν πλούτο της εμπειρίας για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις έρευνας και ανάπτυξης σχεδίου της επιχείρησης των διάφορων προϊόντων σιδηροδρόμων.

   

  Το Railteco διατηρεί σχέση στενής συνεργασίας με το πανεπιστήμιο νοτιοδυτικού Jiaotong και το πανεπιστήμιο Tsinghua. Ερευνητικό κέντρο εφαρμοσμένης μηχανικής και τεχνολογίας ομο-έχει καθιερωθεί με το πανεπιστήμιο νοτιοδυτικού Jiaotong ένα ερευνητικό γραφείο βαγονέτων οχημάτων ραγών είναι οργάνωση από τη συνεργασία με το πανεπιστήμιο Tsinghua. Το Railteco διαμορφώνει ένα καλό περιβάλλον για την παραγωγή και ερευνητική συνεργασία από τη λογική χρήση των πανεπιστημιακών πόρων Ε&Α, και η καθιέρωση αυτών των οργάνων ενισχύει πολύ τη γενική δύναμη Ε&Α Railteco.

   

  Το Railteco είναι κύριο σχεδόν 20 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην περιοχή των προϊόντων σιδηροδρόμων που συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Περισσότερα από 20 νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αυξάνονται κάθε χρόνο πάνω από 10 νέα προϊόντα που αναπτύσσονται με. Το Railteco έχει λάβει όλο και περισσότερη έγκριση από τους πελάτες μας από την ισχυρή τεχνική δύναμή μας έρευνας και ανάπτυξης, η οποία έχει τη μεγάλη συμβολή για τη γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης.

   

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rhea

Τηλ.:: 86-15051716108

Φαξ: 86-512-82509835

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)